В здоровому тілі здоровий дух !
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рейтинг@Mail.ru
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Счетчик PR-CY.Rank

Каталог webplus.info
kostia.at.ua Alexa/PR
Форма входу
Кнопка сайту
Сайт здоров'я
Код кнопки
Головна » 2013 » Грудень » 15 » Стрес | Психіка | Лікуємо нерви |
17:38
Стрес | Психіка | Лікуємо нерви |
Стрес, Лікуємо стрес
На нашому сайті появилася нова стаття: "Про стрес". Вона підкаже вам, як уникнути стресу адже стрес може негативно позначитися на вашому здоров'ї і здоров'ї оточуючих. Навіть, якщо ви вже мали стрес, наша стаття допоможе вам як більше  його не отримати, мало того, вона підкаже як зробити так, щоб ви більше не страждали від стресу.
Щодо психічного стресу, то він виникає внаслідок значного за інтенсивністю враження людини як безпосереднього учасника або свідка вкрай неприємних, небезпечних ситуацій. Хоча надмірне, отже, також загрозливе для здоров'я емоційне потрясіння можуть справити й позитивні події.
У будь-якому випадку стан людини, яка переживає стрес, загрожує такими розладами в організмі, як 
  У будь-якому випадку стан людини, яка переживає стрес, загрожує такими розладами в організмі, як...  інфаркт, інсульт, нервовий зрив, порушення психічної діяльності. Нерідко виникає маніакальний стан, що супроводжується мовним порушенням у вигляді постійного потоку слів, безугавної розповіді. Можливі спалахи гніву, крайньої дратівливості, агресії. Водночас із наростанням симптомів маніакального стану можуть з'явитися ознаки затьмарення свідомості, безладна рухова активність. У деяких випадках може розвинутися делірій, або "гостра маячня", - не відповідний дійсності умовивід, стійке помилкове переконання.
   Однак делірій може бути також проявом гострого, короткочасного або хронічного захворювання у стадії загострення.

  Якщо у людини  в стані стресу з'являються загрозливі для її здоров'я симптоми, то передусім слід у міру можливостей позбавити її впливу джерела психоемоційного напруження вивести із зони стресорного чинника. Дати заспокійливий засіб, як от: 40 крапель настоянки валеріани або валокордину, корвалолу, таблетку якогось транквілізатора, тощо. Не слід із неадекватною людиною вступати у суперечку, прагнути переконати її, намагаючись повернути до реальності.
   Без кваліфікованої психіатричної допомоги в таких випадках не обійтись!
Переглядів: 776 | Додав: lolita | Теги: стрес, Лікуємо нерви, допомога при стресі, Психіка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Рахівський РБДЮТ - РАХІВ